Over Kwakzalver - Kwakzalversports
Misschien ken je ons nog niet, want we zijn net een jaar bezig de sportwereld te verbeteren. Kwakzalver Sports is opgericht door topsporters Luc ter Haar en Roy Boeve. Wij komen uit het marathonschaatsen en weten wat er moet gebeuren om te presteren. Vanuit die topsportervaring weten we hoe belangrijk comfort en kwaliteit is. Met Kwakzalver Sports lanceren wij hoogwaardige en functionele sportcosmetica voor sporters die grip willen op hun overwinning.

Talent en trainen zijn de basis, maar het verschil maak je met details. Kwakzalver is niet alleen een gaaf merk, maar produceert ook functioneel goede producten die getest zijn door sporters op elk niveau.

Klik om cookies te accepteren deze inhoud te activeren

Ons team

Het team achter Kwakzalver bestaat uit Annemiek Dul, Luc ter Haar en Roy Boeve. Zij hebben een kwalitatief hoogstaand product ontwikkeld, dat alle testfases heeft doorstaan. Met Kwakzalver wil je gezien worden. Want het oog wil ook wat. Wij zorgen dat je trots bent op wat je doet en dat straal je uit.

Visie

Vanuit onze kennis en ervaring in de topsport willen wij iets toevoegen aan de sportwereld. Wij voorzien sporters in functionele en gave sport cosmetische producten. Qua product en stijl zijn we onderscheidend en maken we sporters trots. Vanuit die visie breiden we ons assortiment verder uit.