Over dat vallen trouwens. Mijn vrouw zei: ‘Je ziet er gehavend uit.’ Nou dat is een verhaal.

Na de Giro krijg ik een berichtje op mijn Instagram van Gary Hekman, super aardige vent. Hij stuurt mij namelijk een bericht: ‘Lau, Lau je bent gevallen in de Giro. Ik heb wel contacten.’ zij maken een soort van wonder wonden crème. Het heet Kwakzalver Sports.

Maar dat Wonden Wonder dus, ik smeer dat twee dagen d’r op en ik zeg tegen mijn vrouw: ‘Moet je zien hoe snel die wonden van de Giro herstellen. Die wonden zagen er meteen rustig en schoon uit.’ Het is wolvet met allerlei oliën. Serieus waar, ik heb er geen pleister meer op gehad. Die tube die moet in mijn koffer! Dat zei Gary dus ook.
Ik was echt hoogst verbaasd en positief verrast.

Wonden Wonder van Kwakzalver Sports

Voor 16:00 uur besteld?
Kwakzalver Duurzame Verpakking
Gratis verzending
Het ultime Kwakzalver gevoel

Over dat vallen trouwens. Mijn vrouw zei: ‘Je ziet er gehavend uit.’ Nou dat is een verhaal.

Na de Giro krijg ik een berichtje op mijn Instagram van Gary Hekman, super aardige vent. Hij stuurt mij namelijk een bericht: ‘Lau, Lau je bent gevallen in de Giro. Ik heb wel contacten.’ zij maken een soort van wonder wonden crème. Het heet Kwakzalver Sports.

Maar dat Wonden Wonder dus, ik smeer dat twee dagen d’r op en ik zeg tegen mijn vrouw: ‘Moet je zien hoe snel die wonden van de Giro herstellen. Die wonden zagen er meteen rustig en schoon uit.’ Het is wolvet met allerlei oliën. Serieus waar, ik heb er geen pleister meer op gehad. Die tube die moet in mijn koffer! Dat zei Gary dus ook.
Ik was echt hoogst verbaasd en positief verrast.

Wonden Wonder van Kwakzalver Sports

Live Slow Ride Fast bundelsLaurens ten Dam:

“Ik was een beetje huiverig voor zalfjes”

Laurens ten Dam:

“Ik was een beetje huiverig voor zalfjes”

Live Slow Ride FastBenieuwd?Podcast Live Slow Ride FastPodcast Live Slow Ride Fast
Website Live Slow Ride FastPodcast Live Slow Ride Fast

Benieuwd?Podcast Live Slow Ride FastPodcast Live Slow Ride Fast
Website Live Slow Ride FastPodcast Live Slow Ride Fast
Voor 16:00 uur besteld?
Kwakzalver Duurzame Verpakking
Gratis verzending
Het ultime Kwakzalver gevoel
Voor 16:00 uur besteld?
Duurzame verpakking
Gratis verzending
Het ultime Kwakzalver gevoel